Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı' nın ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı' nın Fakültemiz öğrencilerine duyurusudur;

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, kütüphane koleksiyonunda bulunan materyalleri "Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Yönergesi" kapsamında hizmete sunmaktadır. İlgili Yönergenin 10. maddesinde ödünç verilen kitapları uyarılara rağmen iade etmeyen kullanıcılar için hukuki süreç başlatılması konusunda gerekli işlemlerin yapılması hükmolunmuştur.

Bu bağlamda üzerinde iade tarihi geçmiş kitap bulunan aşağıdaki listede isimleri yazılı Fakültemiz öğrencilerinin 02/11/2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar öğrencisi oldukları bölümün idari birimlerine başvurmaları ve isimlerine düzenlenen yazılı ihtar tebligatlarını imza karşılığında teslim almaları gerekmektedir.

Ekler:
Bu dosyayı indir (Liste.pdf)İade Etmeyenlerin Listesi[ ]581 kB